Vossenjacht 2018

De eerste Vossenjacht van Pijnacker Noord-Samen smaakt naar meer!

Zaterdag 29 september heeft het bewonersinitiatief Pijnacker Noord Samen haar eerste vossenjacht georganiseerd. Het doel van dit spel is, dat de kinderen al dan niet duidelijk vermomde typetjes moeten vinden. Het was een dag van improviseren en leren voor de organisatie. Voor de kinderen was het de geweldige middag die wij ze graag wilden geven. Er kwamen steeds meer enthousiaste vrijwilligers bij en er waren veel meer kinderen op de dag, dan aangemeld waren. Dat was even spannend in verband met de cadeautjes. Het is gelukt alle kinderen blij te maken.

Er waren voor de kinderen extra verrassingen, die niet op het programma stonden. Zo was er een heuse ballonartiest, die van ballonnen allerlei figuren voor de kinderen maakte.  Geweldig was ook de vrijwilligster die schminkte, de kinderen stonden voor beiden graag in de rij.

De kinderen hadden het naar hun zin, het ging dus goed totdat ….. De politie kwam! De politie had ‘onze’ vossenboef te pakken en de boef moest de cel in. De kinderen hebben gelukkig mee geholpen met de politie uitleggen dat deze boef niet in de cel hoorde.

Wij zijn deze zomer met drie mensen spontaan gestart met Pijnacker-Noord Samen.  We willen een fijne wijk waar je je als kind blij voelt en graag oud wilt worden.  We hopen met mooie mensen en organisaties en de wijkvereniging nog veel te organiseren. Deze leuke middag voor de kinderen kon alleen samen tot stand komen!

Heel veel dank aan alle vrijwilligers die zich zo enthousiast hebben ingezet.

We danken Plus Zondag, voor wat lekkers te eten en drinken na afloop en een tasje.  We danken Wijkvereniging Pijnacker-Noord voor hun bijdrage, het bedankje aan de vrijwilligers en een kleinigheidje voor de kinderen. We danken Balloonatics voor de sponsoring van ons sociale project.  We bedanken de Brandweer voor het leveren van een pak.  Dank aan de Politie die deze middag extra spannend maakte voor de kids. Wij zijn vooral blij met de verkregen buurtknip en het hiermee getoonde vertrouwen in onze activiteit.

Verder dank aan iedereen die we niet allemaal kunnen noemen, voor de tips, adviezen en delen van kennis.

Voor foto’s zie onze Foto pagina

Deze post heeft een reactie

  1. Een bliksemactie, dat doen we voortaan anders… Maar het is ons gelukt.
    Kindjes blij, wij blij, zoals Claudia mooi zei 😉

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: