Uitslag Overleg Rondom Wonen 26 Juni 2018

Uitslag Overleg Rondom Wonen 26 Juni 2018

26 juni is er weer overleg geweest tussen bewoners en Rondom Wonen over de blokverwarming. Er is afgesproken dat de afrekening stookkosten 2017 niet uitgesteld wordt tot na de rechtszaken. Veel mensen zorgen dat ze wat meer betalen per maand en op deze manier kunnen ze jaarlijks wat terug krijgen. Correctie vindt plaats na uitslagen van de rechtszaken.

De klachtenlijst is geclusterd door Rondom Wonen en daarna door Argos. Je kunt deze lijst opvragen bij Rondom Wonen en wij zullen deze lijst ook doorsturen aan een groep om mee te kijken wat zij herkennen. Ook moeten de bewoners aangeven wat zij van de antwoorden van Rondom Wonen vinden.

De opkomst van de bewoners bij overleg viel tegen. Wij verwachten meer inzet en samenwerking van de bewoners om het traject van expertise en isolatie goed te laten verlopen. Het kan niet constant op dezelfde mensen neer komen.

Feit is dat we het nu toch weer voor elkaar hebben dat de afrekening stookkosten niet uitgesteld wordt. Heb je interesse in de klachtenlijst en de antwoorden van Rondom Wonen, geef dit aan. Dan mailen we deze. Argos zorgt dat er ook exemplaren geprint worden voor de bewoners zonder internet.
De punten waar bewoners en Rondom Wonen het oneens over zijn, gaan via onafhankelijke bemiddeling opgepakt worden.

We kunnen spreken van een goed resultaat in het overleg tot nu toe.

Deze post heeft 2 reacties

  1. Een warm huis en je geen zorgen hoeven maken over de hoge rekening maakt het in ieder geval een stuk gezelliger in de winter 😉

  2. Wat we ook bereikt hebben is dat Rondom Wonen de bewoners serieus neemt. Zij laten zien dat er geprobeerd word naar oplossingen te zoeken. Daarom is het dan ook belangrijk dat iedere flat minstens twee personen heeft die zich willen aanmelden zodat we een bewonersvereniging kunnen kunnen starten. Wij zullen dit met elkaar en Rondom Wonen tot een gezellig wijk Noord kunnen maken, zodat we weer met plezier wonen.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: