Een Buurt-AED redt levens – Update

Een Buurt-AED redt levens – Update

UPDATE

De actie met betrekking tot de Buurt AED loopt ten einde. Het benodigde bedrag is niet gehaald.

Een Automatische Externe Defibrillator (AED) is een draagbaar apparaat dat het hartritme weer kan herstellen bij een hartstilstand. Dit gebeurt door het geven van een elektrische schok.

Mijn naam is Martin Staak en woon aan de van Houtenlaan 13 in Pijnacker. Door verschillende media, ervaring in een recent verleden en besef van de noodzaak van een Aed in je eigen buurt, kwam ik op de site van buurt Aed terecht.

Voor een minimaal bedrag, kunnen we met een aantal straten in de buurt (Houtenlaan, Nolenslaan, Visserlaan, Ruys de Beerenbroucklaan en Thorbeckelaan) een Aed aanschaffen, welke op de van Houtenlaan zal komen te hangen.

Zelf heb ik €.20,00 euro bijgedragen, meer of minder mag ook. Als goede buur wil ik je vragen, ook een vrijwillige bijdrage te doen zodat we het benodigde bedrag van €.1629,00 zsm bij elkaar hebben. Dit lijkt veel, maar uitgaande van ca 120 huishoudens in eerder genoemde straten is dit bedrag een stuk dichterbij en red ook jij levens.

Mocht je nog vragen hebben dan verwijs ik je door naar de website van buurtaed, stuur een email of loop even langs. Ik sta je graag te woord.

Let wel, je bijdrage is vrijwillig. Komen we onverhoopt niet aan het benodigde bedrag van €.1629,00, en heb je wel gestort, dan wordt deze bijdrage terugbetaald op je rekening.

Ik hoop op je medewerking

met vriendelijke groet,

Martin Staak

de actie mbt de Buurt Aed loopt ten einde. Helaas is t benodigde bedrag niet gehaald.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: