BBQ voor herhaling vatbaar

BBQ voor herhaling vatbaar

Gister was de eerste bbq van Pijnacker Noord Samen, die op de agenda stond. De zon scheen naar lieve lust, zoveel zelfs dat we wat later gestart zijn en een straatje verplaatst zijn om de schaduw op te zoeken. Tegen de verwachting in zijn er 15 mensen aan komen waaien. We waren met een heel divers groepje in de leeftijd van 20 tot bijna 80 jaar. We hebben eten, drinken en gezelligheid gedeeld. Het was een geslaagde avond samen bbq-en.

Zaterdag 28 juli staat de volgende bbq op de agenda. Iedereen is dan weer welkom om aan te schuiven. Het concept blijft hetzelfde. Neem wat te eten, te drinken, een kleedje of stoel mee om op te zitten en samen zorgen we voor de gezelligheid

[su_divider top=”no” divider_color=”#1e73be” link_color=”#1e73be” size=”1″ margin=”25″]

Deze post heeft 3 reacties

  1. Het was gezellig en verassend dat er toch mensen gezellig bij kwamen zitten. Op naar 28 juli naar weer een gezellige barbeque avond????????

  2. Ik vond het leuk dat we het met een groepje totaal verschillende mensen heel gezellig hadden. Op naar een volgende hopelijk net zo gezellige avond :-).

    We zijn op zoek naar enthousiastelingen die willen helpen bij een vossenjacht voor kinderen tot 12 jaar. Tevens zoeken we mensen voor een spannende smokkeltocht in het donker, in het bos voor kinderen vanaf 12 jaar en uiteraard ook voor volwassenen ;-).

    Vraag je je af wat een vossenjacht of smokkelspel inhoudt, klik dan op volgende link.
    Leuke ideeën en mensen die zich in willen zetten om te flyeren of op een of andere manier zich in willen zetten om samen dingen te organiseren en ondernemen zijn van harte welkom.
    https://activiteitenbank.scouting.nl/index.php

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: