Rechtzaak 19 juni om 14.00 uur

Rechtzaak 19 juni om 14.00 uur

19 JUNI 14.00 UUR RECHTSZAAK (COMPARITIE) BEWONER UIT PIJNACKER

Na de dagvaarding door Rondom Wonen, is het verweer ingediend (conclusie van antwoord). In het conclusie van antwoord moet de gedaagde aangeven waarom de vorderingen moeten worden afgewezen. Soms wil een gedaagde een tegenvordering instellen. De conclusie is dan een eis in reconventie. Beide partijen krijgen tijdens de comparitie morgen de kans om hun standpunten toe te lichten. Deze bewoner heeft een lange tijd veel tijd gestoken in deze rechtszaak.

We steunen morgen om 14 uur in gedachten deze bewoner en met ons hopelijk veel meer mensen.

Wat de rechter ook beslist: aan de inzet, de vastberadenheid en doorzettingsvermogen van deze bewoner heeft het niet gelegen.

Beste bewoner, voel je gesteund en wees trots: het is je gelukt! We hebben ons verenigd en je hebt je als een leeuw geweerd met je verweerschrift.
Ga morgen in je kracht staan.. die is mooi!

 

Deze post heeft een reactie

 1. Na de dagvaarding door verhuurder is het verweer geweest (antwoord van conclusie). De comparitie is bedoeld om beide partijen de gelegenheid te geven de zaak toe te lichten.

  Het gaat spannend worden morgen. Deze dame heeft een heel lange tijd veel tijd geploeterd op deze rechtszaak.

  Ik steun haar morgen om 14 uur in gedachten en met mij hopelijk veel anderen.

  Wat de rechter ook beslist: aan de inzet, de vastberadenheid en doorzettingsvermogen van deze 80 jarige dame heeft het niet gelegen. Zij heeft de energie er in gestoken van een jonge leeuwin.

  Tonny, voel je gesteund en wees trots: het is je gelukt! We hebben ons verenigd en je hebt je als een leeuwin geweerd met je verweerschrift.
  Ga morgen in je kracht staan.. die is mooi!
  Lieve groet, Sabine

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: