Opbouw energierekening, verzegelen gasmeter

OPBOUW ENERGIEREKENING EN KOSTELOOS VERZEGELEN VAN GASMETER

We hebben bij Rondom Wonen allemaal veel kosten aan gas, elektra en stookkosten. Een gedeelte heeft te maken met dat wij drie keer betalen voor de vaste lasten rond de energie. Waar andere mensen deze lasten maar twee maal betalen. De appartementen in Pijnacker hebben allemaal een boiler en we gebruiken allemaal maar zeer weinig gas en het daadwerkelijke gasverbruik zal rond de € 10,00 a € 15,00 per jaar zijn, wanneer je een gasfornuis gebruikt. De hoge kosten zijn de kosten er om heen. Je kunt er voor kiezen om je gasmeter kosteloos te laten verzegelen door Stedin (netneheerder). Dit houdt in dat je dan geen kosten maakt inzake je gas zoals: vaste leveringskosten, periodieke netbeheerkosten, energiebelasting en opslag duurzame energie.

info gas vs elektrisch koken

info gas vs elektrisch koken 2

Deze post heeft 8 reacties

 1. Als er collectief aangeschaft kan worden, heb je waarschijnlijk in 2 jaar de kosten gedekt.

 2. Lastig.. Ik kan niet wijzigen in bericht.. Afzender: Sabine 😉

 3. Het is een investering. Er zijn verschillende alternatieven. Mense zullen daar over na moeten denken. Duur .. ja! Ik hoop dat de rechtszaken gewonnen gaan worden ;-). Maar ook wanneer niet.. Wij hebben een boiler en blokverwarming. Het daadwerkelijke gebruik van gas bedraagt niet meer dan € 20,00 per jaar ga met die wetenschap je jaarlijks afrekening eens bekijken!
  Kun je investeren, dan is dit de eerste winst! Ik wil me inzetten om kortingen te bedingen.
  Ik krijg helaas de voorbeeldrekening niet geplaatst.

  1. Lastig.. Ik kan niet wijzigen in bericht.. Afzender: Sabine 😉

 4. Hoi Lia,
  Dit is informatie van de facebook-pagina. Daar stond ook een voorbeeld rekening bij van de opbouw. Ik ga kopiëren en plakken 😉
  Belangrijk: GAS VERZEGELEN IS ONZE EERSTE WINST!!!

 5. Zo komen de mensen op hoge uitgave vind ik ,je pannen kun je weg doen ,die zijn op een andersoortige manier van koken niet te gebruiken . Ook moet je dan gaan denken wat voor soort wil je inductie koken geeft een behoorlijke investering , maar ook keramisch koken of je wil op een de elektrische kookplaatjes ?

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: