Gezocht

We zoeken mensen die interesse hebben in het overleg met Rondom Wonen. Er mogen 8 mensen komen op donderdag 26 april vanaf de bewonerskant. Kopers en huurders moeten vertegenwoordigd zijn. Dat is belangrijk om op te geven. Ook is het fijn wanneer mensen met kennis betreffende isolatie, radiatoren, of andere technisch belangrijke kennis ons als bewoners steunen enz. Dit geldt ook voor juridische ondersteuning. En ander gebied. Denk aan helpen met gas verzegelen en kortingen bedingen op andere manieren van koken of ons per flat per minstens 1 persoon te vertegenwoordigen indien nodig.

Wie sluit zich aan? Van welke flat? Huurder of koper? Wat kan en wil je bijdragen? Wie wil zich inlezen in de materie en wat er gebeurd is tot nu toe?

Zie op deze site en forum hiervoor ook de overgenomen facebook-berichten! Hier staat al veel informatie.

DE VRAGEN EN KLACHTEN ZIJN ANONIEM, HANDGESCHREVEN OF GEPRINT. INDIEN JE WENST HOEF JE ALLEEN DE STRAATNAAM VERNOEMEN, LAATSTE IS WEL BELANGRIJK!

Er kunnen maar 8 mensen vanuit de bewonerskant naar het overleg.

We zul nog informeren bij Rondom Wonen wie er naast dhr Lucas de Boer (nieuwe directeur van Rondom Wonen) bij het overleg zullen zijn.

Komende woensdagavond komt er weer een bijeenkomst. Dan kunnen we bespreken wie ons gaat vertegenwoordigen en over andere zaken. We gaan achter een ruimte aan. Wanneer je wilt komen, geef dat door aan blokverwarmingpijnacker@gmail.com

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: