Info over uitgedeelde flyers

Alle appartementen hebben een brief met informatie in de brievenbus. We willen dat er 1 iemand per flatgebouw de vragen, klachten en bezwaarschriften verzamelt. Deze zullen volgende week vrijdagavond tussen 7 en 8 opgehaald worden.

We hebben dan tijd genoeg om alles te structureren en zullen alles aanbieden bij het overleg met Rondom Wonen op 26 april. Geef per e-mail graag door bij welke bewoner dit kan gebeuren!

De klachten en vragen mogen anoniem, wel de straatnaam vermelden! Zo krijgen we een duidelijk overzicht! Het voorbeeld bezwaar kun je gebruiken. Deze moeten uiteraard met naam, adres, datum en handtekening. Je kunt ook zelf een bezwaarschrift schrijven uiteraard.

Voor vragen of aanmelden:  blokverwarmingpijnacker@gmail.com

Deze post heeft 3 reacties

 1. Ik wil wel een briefje in de hal ophangen dat de bezwaarschriften bij mij in de bus kunnen worden gedaan.
  Dat is bij
  Babs Waser, Kuyperlaan 39

  1. TOP!
   WE GAAN HET SAMEN DOEN EN HEBBEN MENSEN DIE INSPRINGEN MET VERZAMELEN NODIG!

   We zoeken mensen die interesse hebben in het overleg met Rondom Wonen. Er mogen 8 mensen komen op donderdag 26 april vanaf de bewonerskant. Kopers en huurders moeten vertegenwoordigd zijn. Dat is belangrijk om op te geven. Ook is het fijn wanneer mensen met kennis betreffende isolatie, radiatoren, of andere technisch belangrijke kennis ons als bewoners steunen enz. Dit geldt ook voor juridische ondersteuning. En ander gebied. Denk aan helpen met gas verzegelen en kortingen bedingen op andere manieren van koken of ons per flat per minstens 1 persoon te vertegenwoordigen indien nodig.
   Wie sluit zich aan? Van welke flat? Huurder of koper? Wat kan en wil je bijdragen?
   Wie wil zich inlezen in de materie en wat er gebeurd is tot nu toe?
   Zie op deze site hiervoor ook de overgenomen facebook-berichten! Hier staat al veel informatie.
   DE VRAGEN EN KLACHTEN ANONIEM, HANDGESCHREVEN OF GEPRINT. INDIEN JE WENST HOEF JE ALLEEN DE STRAATNAAM VERNOEMEN, LAATSTE IS WEL BELANGRIJK!
   Er kunnen maar 8 mensen vanuit de bewonerskant naar het overleg.
   We zul nog informeren bij Rondom Wonen wie er naast dhr Lucas de Boer (nieuwe directeur van Rondom Wonen) bij het overleg zullen zijn.
   Komende woensdagavond komt er weer een bijeenkomst. Dan kunnen we bespreken wie ons gaat vertegenwoordigen en over andere zaken. We gaan achter een ruimte aan. Wanneer je wilt komen, geef dat door aan blokverwarmingpijnacker@gmail.com

 2. Mensen kunnen een briefje ophangen in de hal bijvoorbeeld om aan te geven bij welke bewoner de papieren ingeleverd kunnen worden.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: